Tennis fænomenet snupper endnu en sejr!

af Peter Christensen

af Peter Christensen

Den serbiske tennisspiller Novak Djokovic som begyndte sin karriere som professionel tennispiller i 2003 har i søndags gjort krav på sin seksogtyvende mester titel i Paris hvor han mødte Andy Murray i et brag af en finale.z

 

Den 08/10 – 2015 var der et hæsblæsende opgør mellem Andy Murray og Novak Djokovic som spillede finale om ATP mester titlen i Paris. Kampen tog samlet 1t. og 34 minutter, og endte 2-0 til Novak Djokovic med 6-2 i første sæt og 6-4 i andet sæt.  Andy Murray nåede knap nok at få et ben til jorden i første sæt og andet sæt, da titel kampen blev sat i gang i Paris klokken 15:15 søndag den 08/10 – 2015. Novak Djokovic følte sig klar til opgøret, og endte med at vise den britiske Andy Murray hvem der bestemte, igennem hele kampen.

Novak Djokovic fortæller pressen at han er glad for sin performance, og at han selv syntes at han har spillet særdeles godt igennem hele sæsonen, og at han håber han kommer ligeså langt som han har gjort de seneste år i hans karriere. I 2011 spillede Novak Djokovic hans hidtil bedste sæson, da han intet mindre vandt 43 kampe i træk. Den lange sejrsrække sluttede i French Open 2011 da han tabte i fjerde sæt til Roger Federer, men så efterfølgende vandt både Wimbledon og US open. Hvor han i begge finaler mødte spanieren Rafael Nadal.

Til læseren:

ATP står for ”association of tennis professionals” og er en international organisation for mandlige professionelle tennisspillere og der har Novak Djokovic også sat sit præg som den allerførste i verden som har vundet seks ATP World Tour Masters titler i en enkel sæson. Organisationen ATP blev stiftet tilbage i 1973 og arrangere b.la. World Team Cup.

Leave a comment